Hoofd menu
Gnephok

Gnephok

Het Gnephok is een oude container die op 2 juni 2016 met hulp van de gemeente op de tuin is geplaatst. Eindelijk een onderkomen, eindelijk beschutting en een opslag voor materialen. Na een eerste opfleuractie gaan we het 'hok' 'omkatten'. Inmiddels hebben we een dak van 42 m2. Volgende stap is wanden en ramen in het voorpoortaal. En dan misschien een buitenkeuken. Het Gnephok als multifunctioneel hoofdkwartier.

 

 Bezigheden: timmeren, zagen, bouwen, inrichten

Binnenruimte
Behalve als beschutting en opslag is het Gnephok ook bedoeld als 'theehuis', vergaderplek en workshopruimte. De circa 10 m2 binnenruimte waarover we nu beschikken, is dan al gauw te krap. Met een groot dak van 6 x 7 meter creëren we extra beschutting. Wanneer we dit aan de zij- en voorkanten afdichten, is onze 'binnenruimte' verdubbeld. En er zijn meer voordelen: het dak is goed voor de opvang van ruim 20 m3 hemelwater en de aanzicht van de container wordt een stuk aantrekkelijker. Dankzij de genereuze inzet van Unisol Paneel uit Roelofsarendsveen is het dak inmiddels een feit. Lees hier de details.

Buitenkeuken 
Op een voedselpark hoort een keuken. We willen immers onze oogst kunnen bereiden. Een stoere buitenkeuken realiseren, geschikt om te koken en als brood- of pizza oven. Er zijn plannen maar suggesties blijven welkom.

 

Wat kan jij hier doen?
Hulp bij het aftimmeren van het dak en het realiseren van de ombouw is binnenkort meer dan welkom. Daarna is de inrichting van een terras met buitenkeuken aan de beurt. Spannend werk voor handige aanpakkers met belangstelling voor zelfvoorzienend leven.

Lijkt jou dit leuk? Doe mee!

Laatst aangepast opdonderdag, 14 december 2017 21:19

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed