Hoofd menu
Composttoilet

Composttoilet

Op de 'Gnep' is geen stromend water en vooralsnog ook geen toilet. Lastig voor dames in het algemeen en heren met een grote boodschap. Onze oplossing: een composttoilet. Hier doe je je behoefte op een bak met zaagsel waarmee je de 'boel' ook weer afdekt. Een schone methode, waarvoor geen druppel spoelwater nodig is.

Onze plannen
Net als op de foto, bouwen we op een prettige plek een klein toilethuisje, met een verhoogde toiletzitting waaronder een opvangemmer met een laag zaagsel of houtkrullen past. Naast wat toiletpapier is er in het toilet ook een bak met vers zaagsel, bedoeld om plasjes en keutels te bedekken zodat zij niet geuren en gaandeweg composteren.

 

Wat kan jij hier doen?
Dit is een prachtige klus voor een groene timmerman. Ben jij handig en geinteresseerd in zelfvoorzienend leven? Bouw mee aan onze 'kringloopdoos'.

Lijkt jou dit leuk? Doe mee!

Laatst aangepast opmaandag, 05 december 2016 15:42

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed