Hoofd menu
Werken aan lokale oplossingen die je zelf kunt aanpakken Werken aan lokale oplossingen die je zelf kunt aanpakken Marcel Eilers

Doelstelling

VoedselPark Gnephoek is primair een educatief project gericht op een andere manier van voedsel produceren, namelijk lokaal, milieuvriendelijk en blijvend duurzaam. Dat houdt in: Natuurlijk geteelde groenten, fruit en kruiden zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen.

We zijn een gezellig groepje actieve burgers. We hebben een kern van mensen met kennis van en ervaring met duurzaam tuinieren, maar er zijn ook andere enthousiastelingen regelmatig actief die niet noodzakelijk enige kennis van voedsel telen hebben. Eén ding hebben we gemeen: we houden van groen en vinden het belangrijk dat voedsel op een natuurvriendelijke, respectvolle manier wordt geproduceerd.

 

 

 

 

Laatst aangepast opdonderdag, 28 april 2016 21:26

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed