Hoofd menu
Marcel Eilers

Marcel Eilers

Bokashi: ‘bladafval’ voor bodemverbetering

Bokashi is gefermenteerd organisch materiaal, zoals blad, sloot- en bermmaaisel. Fermentatie is kostenbesparend, houdt voedingsstoffen lokaal beschikbaar en vergt geen kostbare installaties. Bokashi verrijkt de bodem en stimuleert het bodemleven. Vergeleken met compostering, werkt fermenteren sneller en zonder verlies van organisch materiaal.

Lees meer...

Natuurwerkdag 2018: Gezellig ‘tuinen op de Gnep’

Tijdens Natuurdagwerkdag 2018 staan op VoedselPark Gnephoek bodem en bomen centraal. Wethouders Gert-Jan Schotanus en Leo Maat planten een walnotenboom uit de tuin van Leo Maat. Er gaan bijzondere vruchtbomen de grond is, er zijn plannen voor een bessenhaag en struiken en bomen krijgen extra snippers en compost. Gezonde bomen staan op gezonde bodem. Meedoen is een leuke manier om kennis te maken met dit bijzondere stukje eetbaar Alphen en de groep enthousiaste tuinvrijwilligers.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed