Hoofd menu
Inspiratie van Voedseltuin Rotterdam

Inspiratie van Voedseltuin Rotterdam

Woensdag 19 oktober trok een vrolijke delegatie van ons VoedselPark naar de open dag van Stichting Voedseltuin Rotterdam, ter lering en vermaak. 

We kregen een fantastische rondleiding van tuinbeheerder Ragnhild over het mooie grote voedselpark. En... we kregen nog wat planten mee ook!

De vrijwilligers op de Voedseltuin timmeren al vijf jaar aan de weg, en zijn dus wat verder gevorderd dan wij. Waar we met name wel oog voor hadden was het nette en eenvoudige composttoilet dat ze hadden gemaakt. Ook Gneppers moeten wel eens naar de wc, dus dat staat zeker op ons verlanglijstje. 

 

Laatst aangepast opwoensdag, 26 oktober 2016 11:50

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed