Hoofd menu
Container krijgt kleur

Container krijgt kleur

Natuurlijk zijn we blij met onze container, maar niet met die grauwe doos. Tijd voor een 'opfleuractie'. Gewapend met kwasten en verf voorzagen pakweg 8 creatievelingen gisteren ons onderkomen van een organisch kleurenspel. Met zowel verboden als gewone vruchten als thema ontstond er in circa zes uur een wandtekening waarop je voorlopig niet uitgekeken raakt. De Gnephoek is weer een blikvanger rijker.

De verfsessie is qua nat en droog zorgvuldig ondersteund door kamaraad Thijs, onze 'natural born' gastheer. Hij schonk koffie met maakte weer een Gnepsoep in de heksenketel. De verf voor de actie is onder meer beschikbaar gesteld door Donald Verf & Behang aande Stobbeweg 22 in Ter Aar. Donald bedankt.

Laatst aangepast opdonderdag, 11 augustus 2016 14:23

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed