Hoofd menu
Onderkomen annex materiaalopslag gearriveerd

Onderkomen annex materiaalopslag gearriveerd

Na twee maandjes onzekerheid werd hij vandaag ineens bezorgd: ons onderkomen annex materiaalcontainer. Met hulp van de gemeente kregen wij een oude container die eerder dienst deed bij de paintballlocatie naast het failliete Zegerplaza. De 6 x 2,5 m grote container is met een grote kraan op het VoedselPark geplaatst. De binnenruimte wordt in twee compartimenten verdeeld. Een ruimte als schuil- en vergaderplek voor de vrijwilligers van VoedselPark Gnephoek en een kleinere ruimte bedoeld voor veilige opslag van gereedschappen, die wij voorlopig delen met onze buren, het groenproject van TOM in de Buurt.

Na wat opknapwerk breiden wij de container uit met een wind- en regenluwe waranda. Een ideale plek om comfortabel van het tuinzicht te genieten én een mooi stuk extra dak, waarmee we extra regenwater willen opvangen voor de bewatering van de tuin. Voor de container hebben we een centraal pleintje gepland, met bankjes en tafeltjes, met een theeschenkerij en een mooie vuurplaats. Rond en langs de container plaatsen wij allerlei bomen en struiken, zodat over een tijdje de handige maar toch wat minder fraaie 'doos' optisch in het landschap wordt opgenomen. Nieuwsgierig. Kom langs en neem zelf een kijkje.

Laatst aangepast opdonderdag, 02 juni 2016 21:35

Gerelateerde items (op tag)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed