Hoofd menu
De eerste lading van ruim 40 bomen en struiken. De eerste lading van ruim 40 bomen en struiken. Marcel Eilers

Nieuwe aanplant: alles eetbaar

Dankzij een voucher van de Groene Motor is het VoedselPark Gnephoek aangeplant met tientallen eetbare bostuinplanten, zoals: arbutus, toona, gele- en japanse kornoelje, moerbeien, honingbessen, appelbessen en meer. Een enorme boost voor de biodiversiteit.

 Met de nieuwe aanplant is voorzicht een begin gemaakt met de inrichting van diverse thema's, zoals: kruiden in en rond de kruidenspiraal, een fruitlaantje met diverse bessen, mirabellen, appel en peer; het begin van de boomgaard met mispels, kornoelje, kiwibes en olijfwilg en anderszins eetbare bomen en struiken zoals: hazelaars, vlier, augurken- en erwtenstruiken. Benieuwd? Kom binnnekort eens langs.

Meer weten over de Groene Motor? Bezoek deze website.

Laatst aangepast opmaandag, 25 april 2016 15:08

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed