Hoofd menu
Natuurwerkdag 2018: Gezellig ‘tuinen op de Gnep’

Natuurwerkdag 2018: Gezellig ‘tuinen op de Gnep’

Tijdens Natuurdagwerkdag 2018 staan op VoedselPark Gnephoek bodem en bomen centraal. Wethouders Gert-Jan Schotanus en Leo Maat planten een walnotenboom uit de tuin van Leo Maat. Er gaan bijzondere vruchtbomen de grond is, er zijn plannen voor een bessenhaag en struiken en bomen krijgen extra snippers en compost. Gezonde bomen staan op gezonde bodem. Meedoen is een leuke manier om kennis te maken met dit bijzondere stukje eetbaar Alphen en de groep enthousiaste tuinvrijwilligers.

Duurzame alternatieven
VoedselPark Gnephoek is een 3.000 m
2 groot voedselbos in aanleg. De tuin is vooral educatief bedoeld. Hier vind je duurzame alternatieven voor het doorsnee groente- en fruitassortiment. Er zijn bijvoorbeeld slabomen, doorlevende kolen en kweeappeltjes. Ook de nashiperen die zaterdag de grond in gaan, zal je in supermarkt niet snel vinden. Meer weten? Ga op Natuurwerkdag gezellig ‘tuinen op de Gnep’.

Wanneer: Zaterdag 13 november van 12.00 tot 16.00

Laatst aangepast opmaandag, 29 oktober 2018 14:51

8 reacties

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed