Hoofd menu
Help, de dome is weg!

Help, de dome is weg!

Het is je misschien al opgevallen. De dome, de karakteristieke bolkas op VoedselPark Gnephoek, is weg. Een flink gemis dat wij zo snel mogelijk willen oplossen. Jouw hulp kunnen wij daarbij goed gebruiken.

Iedere euro telt
Wil jij ons steunen? Doneer wat je kan. Iedere euro telt. Wanneer je vermeldt dat je bijdrage voor de dome bestemd is, garanderen we dat je gift alleen daarvoor gebruikt wordt.

Maak je gift over naar
IBAN-nummer NL43 RBRB 0956 1267 07
op naam van Stichting VoedselPark Gnephoek onder vermelding van ‘Dome’. Alvast bedankt!

Inmiddels we een leverancier voor een vervangende dome. Een kas is immers een essentieel onderdeel van onze teeltplannen. Streven is de nieuwe dome rond eind maart in gebruik te nemen.

Helpen?
De nieuwe dome wordt geleverd als bouwpakket. Bij de assemblage en bij de plaatsing kunnen wij extra menskracht goed gebruiken. Nu help je ons het beste met geld. De nieuwe dome kost circa € 1.200,-. Een flink bedrag voor een jonge vrijwilligersorganisatie die vrijwel volledig afhankelijk is van sponsoring en donaties.

Jouw donatie is dus meer dan nodig. Je kunt je gift overmaken naar IBAN-nummer NL43 RBRB 0956 1267 07 op naam van Stichting VoedselPark Gnephoek onder vermelding van ‘Dome’. Alvast bedankt!

Laatst aangepast opvrijdag, 02 maart 2018 20:35

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed