Hoofd menu
Alle prijswinnaars van Wind in de rug 2017! Alle prijswinnaars van Wind in de rug 2017!

Meerwind sponsort zonne-energie op het VoedselPark

Windenergievereniging Meerwind heeft ons 600 euro geschonken voor de aanschaf van een zonnepaneel en bijbehorende accu. Afgelopen vrijdag namen wij deze mooie prijs dankbaar in ontvangst in de schaduw van windmolen ‘De Pionier’ in Weteringbrug.

De donatie is een van de prijzen uit het sponsorfonds van de vereniging, 'Wind in de Rug'. Bewonersgroepen, verenigingen en scholen die een duurzaam project willen realiseren, konden via dit fonds aanspraak maken op een geldbedrag. Uit de 21 aanmeldingen voor de sponsoring zijn 5 winnaars gekozen, waaronder VoedselPark Gnephoek. Voorzitter van Meerwind Bert van Noord roemde de manier waarop het VoedselPark allerlei groepen in de samenleving laat kennismaken met milieuvriendelijke voedselproductie en circulaire economie. Dankzij Meerwind kunnen wij nu een zonnepaneel aanschaffen, zodat we ook in de donkere maanden ons educatieve programma kunnen voortzetten. 

De andere winnaars waren Mobiel Repaircafé (Haarlemmermeer), het Kaj Munck College (Hoofddorp), Scouting Lady Baden Powell (Badhoevedorp) en Tegenstroom in samenwerking met ‘De Ark’.

Laatst aangepast opdinsdag, 03 oktober 2017 19:19

Gerelateerde items (op tag)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed