Hoofd menu
Photo credit: James E. Petts via Foter.com / CC BY-SA Photo credit: James E. Petts via Foter.com / CC BY-SA James E. Petts via Foter.com / CC BY-SA

22 april: zaaiactie voor bijen

22 april is het weer zover: door heel het land zaaien mensen voor bijen en andere insecten! Het belang van bestuivende insecten is niet te onderschatten. Daarom is het zaak om te zorgen dat er voldoende en gevarieerd voedsel beschikbaar is. 

Net als vorig jaar dragen we daar op VoedselPark Gnephoek graag ons steentje aan bij, door aan te slag te gaan met een smakelijk bloemzaadmengsel in een speciaal geprepareerd bed. We kunnen je hulp hierbij goed gebruiken! Kom dus vooral zaterdag 22 april tussen 12u en 16u naar het VoedselPark om onkruid te verwijderen, de grond los te harken, bloemzaad te zaaien en de zaadjes vervolgens lekker toe te dekken met een laagje boormeel (vermalen hout, blad en grond) om de grond vochtig te houden. 

Laat weten of je komt via onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of facebookpagina!

Laatst aangepast opdinsdag, 28 maart 2017 21:10

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed