Hoofd menu
MeeDOEN! Groene doeners gezocht.

MeeDOEN! Groene doeners gezocht.

Op Voedselpark Gnephoek is altijd wat te doen. Daarom zijn wij constant op zoek naar 'groene doeners', die mee willen werken aan de opbouw en het onderhoud van dit unieke 'voedselbosproject'. Wil jij duurzaam 'goed bezig' zijn? Meld je hier aan. Eerst meer weten? Kijk met welke projecten we nu bezig zijn en en hoe jij aan VoedselPark Gnephoek kan MeeDOEN!

Bewustwording
Sinds juli 2015 veranderen wij 3000 m2 industriegrond in een gezonde 'bostuin'. VoedselPark Gnephoek is primair een educatief project. Naast duurzame teelt van lokaal geproduceerd voedsel, werken wij aan bredere bewustwording van een blijvend duurzame leefsstijl.

Doener en denkers
We zoeken meeDOENers en meeDENKers. Tuingekken met oog voor permacultuur. Duurzame bouwers en knutselaars met interesse voor zelfvoorzienend leven. Ecoculi's, gek van bereiding en bewerking van eerlijk geproduceerd lokaal voedsel. Creatievelingen en handige regelaars met een groen hart.

Genieten
Meewerken is vooral meegenieten. Van de rust op de Gnephoek, de ontwikkelingen op de tuin, gezamenlijke activiteiten met eigenzinnige mensen en bezig zijn met eerlijk voedsel.

Meegenieten? Bekijk de projecten, lees wat jij kan DOEN of meld je aan.

Laatst aangepast opdonderdag, 14 december 2017 21:24

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed