Hoofd menu
Green Gold - Documentary by John D. Liu

Green Gold - Documentary by John D. Liu

"It's possible to rehabilitate large-scale damaged ecosystems." Environmental film maker John D. Liu documents large-scale ecosystem restoration projects in China, Africa, South America and the Middle East, highlighting the enormous benefits for people and planet of undertaking these efforts globally.

Het gaat over een relatief simpele oplossing voor de problemen op wereldschaal zoals klimaatverandering, overbegrazing, verlies van vruchtbare bodems en verdroging. De gevolgen leiden tot honger en migratie. Hetgeen John D. Liu op landschappelijke schaal realiseert, is op elk schaalniveau mogelijk. Zelfs in je eigen achtertuin. Op Voedselpark Gnephoek zijn we op het goede spoor door de aanplant van bomen en struiken, het aanvoeren van organisch materiaal en het vasthouden van regenwater.

Spread the word.

Media

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Waar is VoedselPark Gnephoek

Contact

Internet
Contact leggen met VoedselPark Gnephoek gaat het meest eenvoudig via internet. Stuur een bericht via mail of Facebook of gebruik het Contactformulier. Je krijgt bijna altijd binnen een dag respons.

Spontaan aanwippen
Spontaan langskomen bij het Voedselpark mag altijd. We zijn er op sterk wisselende tijden. Zaterdagmiddag is zo'n beetje de vaste werkdag. Als je dan langswipt is er vast iemand die je van alles kan vertellen en je kan direct meewerken als je wilt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je emailadres in en klik op 'Inschrijven' om je aanvraag te verzenden.

Bezoek VoedselPark Gnephoek op Facebook Blijf automatisch op de hoogte via onze RSS-feed